Individualna potovanja

Potovanja po meri z Gekko

Gekko z lahkoto za vas organizira potovanja točno po vaših merah! Pri individualnih potovanjih ovir skorajda ni. Z našimi izkušnjami in poznavanjem terena vam pripravimo vaše osebno potovanje v naši popolni organizaciji.

Postopek je povsem enostaven:

 • Zaupate nam destinacijo, želeni termin potovanja, način potovanja (najeti prevoz, javni prevoz, tip prevoza,…), tematiko (počitnice, safari, treking,…) in tip namestitev. Od nas dobite vse povratne informacije glede možnosti prevoza in namestitev. Odločite se lahko med povsem preprostimi penzioni ali hoteli nadstandardne kategorije.
 • Poveste nam, koliko denarja približno želite vložiti v potovanje.
 • Vedno nam lahko sporočite le termin potovanja in željen vložen denar, mi pa vam glede na to svetujemo z nekaj predlogi.
 • Mi za vas glede na vse vaše želje pripravimo ponudbo za vaše potovanje. Kot odlični poznavalci terena, kamor potovanja organiziramo, bomo imeli za vas tudi vrsto predlogov, če boste želeli. Ponudbo s predlogi vam pošljemo v najhitrejšem možnem času.
 • Ponudbo pregledate in v primeru strinjanja Gekko za vas pripravi in organizira vaše potovanje. V primeru nestrinjanja oz. želje po spremembi, nadaljujemo s prilagajanjem dokler niste zadovoljni.

Prednosti potovanja po meri:

 • Termin potovanja: kadarkoli glede na vaše želje.
 • Trajanje potovanja: brezmejno. Od tedenskih počitnic ali še krajšega skoka v drugačno okolje do mesečnega ali daljšega potepanja.
 • Tematika potovanja: povsem prilagodljiva vam. Lahko poudarite spoznavanje kulture, narave, znamenitosti, mest, počitnice ali več. Vas zanimajo ptice, radi fotografirate in za to potrebujete več časa, želite imeti kakšen dan več prosto na vam zanimivi lokaciji, vas zanimajo trekingi ali športno usmerjena potovanja? Vse to in še več. Povsod tudi poznamo specialiste za določeno tematiko, ki vas bodo popeljali skozi potovanje.
 • Namestitve: odločite se sami. Od kampiranja in preprostih penzionov do udobnih hotelov srednje kategorije ali luksuznih namestitev nadstandardne kategorije, ekskluzivnih »lodžev«. Mi vam svetujemo glede možnosti za vaše želje.
 • Prevozi: možnosti so skoraj brezmejne. Naj bo najem avtomobila, lokalni vlak ali avtobus, najeti džip z voznikom.
 • Dodatne aktivnosti: po vaših željah dodamo dovolj časa na potovanju za dodatne aktivnosti (adrenalinski športi, lastni obiski muzejev, raziskovanje mest, raznovrstni tečaji).
 • Družba na potovanju: naj boste sami, v dvoje, vas je nekaj ali ste večja zaključena skupina, vse sopotnike izberete sami!
 • Vodenje: izbirate sami. Lahko vas vodijo naši preizkušeni lokalni vodniki, vodniki – vozniki (ko gre za safari) ali vam nudimo zgolj našo asistenco brez vodenja. Vedno se lahko odločite tudi za slovenskega vodnika, še posebej se to priporoča večjim zaključenim skupinam.

Zakaj potovanja po meri z Gekko?

 • Popolnoma smo fleksibilni glede vaših želja in razpon možnosti individualnega potovanja v naši organizaciji je skoraj brezmejen.
 • Všeč so vam naša skupinska potovanja, a vam ne ustrezajo razpisani termini. Mi vam lahko pripravimo vaše individualno potovanje točno tako, kot je razpisano skupinsko.
 • Odlično poznamo teren vseh dežel, kamor potovanja po meri organiziramo. Zato vam svetujemo najboljše možnosti glede na vaše želje.
 • Organiziramo od popotniških do luksuznih individualnih potovanj. Naj bo popotovanje z javnim prevozom in spanjem v preprostih penzionih v Etiopiji ali ekskluzivne počitnice na Mafia otoku v Tanzaniji. Ni ovir!
 • Naši lokalni sodelavci so preverjeno odlični, kar omogoča še dodatno dobro izpeljavo vašega potovanja.
 • Imamo veliko izkušenj pri organizaciji potovanj in tudi vodenju, zato bomo za vas pripravili maksimalno glede na vaše želje.
 • Maksimalno se potrudimo, da ustrežemo vašim željam! Priprava individualnih potovanj po vaših merah nam je v največje veselje!


 

Primeri potovanj po meri

Tonga in Fidži 18 dni

Tropski oddih na Fidžiju in tongi

kadarkoli
Tropski otoki na drugi strani našega planeta. Rajske plaže, kot iz razglednic, si sledijo ena za drugo. Prijazno okolje, zanimiva kultura, izjemno raznolika in... (več)
2 osebi18
Cena:
od 2900€
Več o potovanju

Namibija

Neskončna obzorja, vizualni užitek

kadarkoli
Najlepše fotografije postanejo v Namibiji resničnost! Prostorska neomejenost, igrive rdeče sipine, živali in še enkrat živali, to je Afrika oz. to je Namibija! Neustavljiva... (več)
2 osebi 15
Cena:
od 1450€ + letalska karta
Več o potovanju

Indonezija

Rajske plaže z dotikom kulture

kadarkoli
Svet mnogih otokov, kjer ima vsak drugačno vsebino in skupaj sestavljajo celoto, Indonezijo. Zaobjemite čim več otokov in si z nami privoščite pravo indonezijsko... (več)
2 osebi 15
Cena:
od 1900€
Več o potovanju

Venezuela

Bogastvo ekosistemov

kadarkoli
Narava, narava in še enkrat narava z dodatkom prijaznih domačinov. To je Venezuela. Neizpodbiten, najvišji na svetu, Angelov slap. Planote z živalmi, kot so... (več)
2 osebi 15
Cena:
od 2300€
Več o potovanju

Potapljanje na Filipinih

potapljanje v Puerto Galeri, Manila in vulkan Taal

kadarkoli
Puerto Galera, potapljaški raj Filipinov na simpatičnem otočku ravno prav daleč od vrveža velikih mest in ravno prav blizu, da je dostop enostaven. Uvršča... (več)
2 osebi11
Cena:
1575€
Več o potovanju

Tanzanija – Zanzibar

TROPSKI OTOK, POČITNICE V RAJU

kadarkoli
Zanzibar že s svojim imenom marsikaj pove. Svetovno znan otok nas navadno popelje v tiste tipične tropske sanje s plažo kot iz najlepših razglednic... (več)
2 osebi 8
Cena:
od 1200 €
Več o potovanju

Potapljanje na Zanzibarju

RAJSKI OTOK, BOGATI KORALNI GREBENI

kadarkoli
Potapljanje na Zanzibarju se zaradi dobre vidljivosti, bogatih koralnih grebenov in 350 vrst rib uvršča med spektakularnejše potapljaške destinacije na svetu. (več)
2 osebi9
Cena:
od 1575€
Več o potovanju