Kako se prijavim?

Kako se prijavim?

Po objavi programa se prične z zbiranjem informativnih prijav. Takoj, ko dosežemo minimalno število prijav (6), vas pozovemo k vplačilu akontacije v višini 30% vrednosti aranžmaja. Z vplačano akontacijo si zagotovite mesto v skupini, mi pa ob zadostnem številu vplačanih akontacij zagotovimo odhod ter vam sporočimo ceno letalske vozovnice, katero je potrebno zunanjemu partnerju plačati v 3 dneh od prejema položnice. V primeru, da ne zberemo dovolj prijav, se potovanje odpove, akontacija pa se vrne ali pa jo porabite za katerokoli drugo potovanje v naši organizaciji.

Cena potovanja je razdeljena na dva dela, aranžma ter letalska karta.

Zagotavljamo ceno aranžmaja, ki vključuje organizacijo potovanja, vodenje ter vse storitve na destinaciji po programu.

Strošek letalskih kart je ločen od cene aranžmaja. Letalske karte kupimo, ko dosežemo minimalno število vplačanih akontacij, cena pa lahko odstopa od objavljene na internetni strani. Svetujemo vam čimprejšnjo prijavo, saj so tako tudi letalske karte ugodnejše. Ker so letalske karte ločene od samega aranžmajo, za le te veljajo splošni pogoji letalskih družb. Letalske karte ureja zunanji partner, kateri izda račun in kateremu se karta plača.

Potovanja se med seboj razlikujejo, zato si pri vsakem posebej oglejte, kaj točno vključuje.

Program se uradno izvaja preko turistične agencije Gekko potovanja, Matej Hudovernik s.p., Planinska 4, 4260 Bled. Za potovanje veljajo splošni pogoji te agencije ter pogoji, ki so dodatno opredeljeni na naši strani.

Način prijave:

Izpolnite prijavnico, pritisnite na gumb pošlji in prijavnica bo poslana direktno na naš e-mail naslov. Na naš email naslov: gekko.prijavnica@gmail.com, pa nam pošljite kopijo 2. in 3. strani vašega potnega lista.

Kopija prijavnice bo poslana tudi na vaš e-mail naslov. Predlagamo, da kopijo izpolnjene prijavnice shranite za vašo osebno dokumentacijo.

S strinjanjem s splošnimi pogoji prijave jamčite za verodostojnost podatkov, ter s tem da ste seznanjeni s programom potovanja in splošnimi pogoji poslovanja turistične agencije Gekko potovanja.

Potrjujete tudi, da ste seznanjeni, da mora biti potni list ob vstopu v deželo, v katero potujem, veljaven še minimalno 6 mesecev od datuma povratka.

Postopek po prejemu prijave:

Po prejemu prijave boste iz strani turistične agencije Gekko potovanja prejeli pogodbo in položnico za plačilo akontacije. Po plačilu akontacije je vaše mesto na potovanju zagotovljeno.

Štiri tedne pred odhodom na potovanje boste prejeli položnico za preostanek plačila.

Dva tedna pred odhodom na potovanje boste prejeli obvestilo pred odhodom, kjer boste našli podrobne informacije za uspešno pripravo na potovanje.

Plačilni pogoji:

Po zagotovitvi potovanja je potnik dolžan plačati akontacijo v višini 30% aranžmaja in morebitna doplačila za riziko odpovedi, turistična zavarovanja. Zunanjemu partnerju Gekko potovanj se plača letalsko vozovnico, razen če ni drugače dogovorjeno. Akontacijo in letalsko vozovnico je potrebno plačati v 3 dneh.

Zavarovanje rizika odpovedi:

Odstopnina znaša 4,9% vrednosti aranžmaja, potnik pa jo mora urediti v roku 24 ur po sklenitvi pogodbe.

Če za potovanje niste vplačali odstopnine in ga odpoveste, ste dolžni agenciji povrniti stroške, ustrezno od časa, ki je ostal do začetka potovanja. V skladu s splošnimi pogoji.

Program se uradno izvaja preko turistične agencije Gekko potovanja, Planinska 4, 4260 Bled. Za potovanje veljajo splošni pogoji  agencije ter pogoji, ki so dodatno opredeljeni na naši strani.

Splošni pogoji:

Splošni pogoji poslovanja za Gekko potovanja.