Kako se prijavim?

Kako se prijavim?

Po objavi programa se prične z zbiranjem informativnih prijav. Takoj, ko dosežemo minimalno število prijav (6), vas pozovemo k vplačilu akontacije v višini 300€ ter administrativnih stroškov prijave v višini 15€. Z vplačano akontacijo si zagotovite mesto v skupini, mi pa ob zadostnem številu vplačanih akontacij zagotovimo odhod ter vam sporočimo ceno letalske vozovnice, katero je potrebno plačati v 3 dneh od prejema položnice. V primeru, da ne zberemo dovolj prijav, se potovanje odpove, akontacija pa se vrne ali pa jo porabite za katerokoli drugo potovanje v naši organizaciji.

Cena potovanja je razdeljena na dva dela, aranžma ter letalska karta.

Zagotavljamo ceno aranžmaja, ki vključuje organizacijo potovanja, vodenje ter vse storitve na destinaciji po programu.

Strošek letalskih kart je ločen od cene aranžmaja. Letalske karte zagotovimo, ko dosežemo minimalno število vplačanih akontacij, cena pa lahko odstopa od objavljene na internetni strani. Svetujemo vam čimprejšnjo prijavo, saj so tako tudi letalske karte ugodnejše. Ker so letalske karte ločene od samega aranžmajo, za le te veljajo splošni pogoji letalskih družb.

Potovanja se med seboj razlikujejo, zato si pri vsakem posebej oglejte, kaj točno vključuje.

Program se uradno izvaja preko turistične agencije Trud, Krekov trg 1, 1000 Ljubljana. Za potovanje veljajo splošni pogoji te agencije ter pogoji, ki so dodatno opredeljeni na naši strani.

Način prijave:

Izpolnite prijavnico, pritisnite na gumb pošlji in prijavnica bo poslana direktno na naš e-mail naslov. Na naš email naslov: info@gekko-potovanja.si, pa nam pošljite kopijo 2. in 3. strani vašega potnega lista.  Kopija prijavnice bo poslana tudi na vaš e-mail naslov. Predlagamo, da kopijo izpolnjene prijavnice shranite za vašo osebno dokumentacijo.

S strinjanjem s splošnimi pogoji prijave jamčite za verodostojnost podatkov, ter s tem da ste seznanjeni s programom potovanja in splošnimi pogoji poslovanja turistične agencije Trud.

Sem seznanjen, da mora biti potni list ob vstopu v deželo, v katero potujem, veljaven še 6 mesecev.

Postopek po prejemu prijave:

Po prejemu prijave boste iz strani turistične agencije Trud prejeli pogodbo o potovanju in položnico za plačilo akontacije. Po plačilu akontacije je vaše mesto na potovanju zagotovljeno.

Tri tedne pred odhodom na potovanje boste prejeli položnico za preostanek plačila.

Prav tako boste tri tedne pred odhodom na potovanje prejeli obvestilo pred odhodom, kjer boste našli podrobne informacije za uspešno pripravo na potovanje.

 Plačilni pogoji:

  • Ob prijavi se plača akontacija v višini letalske vozovnice ter stroški prijave v višini 15€. To se plača najkasneje v treh dneh po prejemu položnice (oziroma kot je določeno ob prejemu pogodbe). Preostanek se plača 21 dni pred odhodom.
  • Možno je brezobrestno plačilo na obroke. Največje število obrokov je 12. Po zagotovitvi potovanja plačate letalsko karto (v celoti), ter 30% zneska aranžmaja, preostali znesek aranžmaja (70%) pa se razdeli na obroke in se zanj sklene pogodba o plačilu preko direktne obremenitve.

Zavarovanje rizika odpovedi:

  • Odstopnina znaša 5% od vrednosti potovanja za ceno aranžmaja , zanjo pa se je potrebno odločiti ob prijavi.
  • Če za potovanje niste vplačali odstopnine in ga odpoveste, ste dolžni agenciji povrniti stroške, ustrezno od časa, ki je ostal do začetka potovanja. V skladu s splošnimi pogoji.

Program se uradno izvaja preko turistične agencije Trud, Krekov trg 1, 1000 Ljubljana. Za potovanje veljajo splošni pogoji te agencije ter pogoji, ki so dodatno opredeljeni na naši strani.