Potovanje z nami

Potovanje z Gekko

Skupinska potovanja so skrbno pripravljena in ustvarjalno kreirana tako, da obiščete vse glavne znamenitosti dežel, hkrati pa ne zmanjka priložnosti in časa za nešteto doživetij, preko katerih deželo zares občutite. Ta doživetja niso zapisana v knjigah in vodičih, jih pogosto tudi mi težko opišemo, a so unikatna in ustvarjajo večne spomine. Na naših potovanjih prav zares »udarimo cesto« in se nikoli ne ustrašimo izzivov. Z nami na poti boste novo deželo zaživeli od blizu in ne z varne razdalje! Če se odločite za individualno potovanje, vam po vaših željah pripravimo prav vse in sami se lahko odločite glede namestitev, prevozov in vseh ostalih pomembnih členov potovanja. Kontaktiraj nas za več informacij.

Naše skupine so majhne

Prepričani smo v idealno potovalno gibljivost manjših skupin, zato naše povprečne skupine štejejo med 8 in 14 oseb, včasih kakšen manj ali več. Velikost skupine prilagajamo glede na potovalno deželo in možnosti, pri vsakem od naših potovanj je maksimalna velikost skupine jasno napisana. Skupno odkrivanje novih krajev je ključ do zabavnih doživetij, uživanja v deljenju vsakega nepozabnega trenutka na potovanju in hkrati prinaša tudi mnogo ugodnosti.

Prenočišča na naših poteh

So tako raznolika, kot doživetja na naših potovanjih. Vedno se držimo udobnih, čistih in prijetnih prenočišč, ki lepo služijo osnovnemu namenu, počitku in osvežitvi. Glede na možnosti in okoliščine se prilagajamo situaciji. Zato včasih uporabljamo preproste, družinsko vodene namestitve, drugič udobnejše hotele s kakšno zvezdico več. Kjer je bolj divje, kampiramo, a za vso potrebno opremo in pomoč je poskrbljeno, kar iz kampiranja naredi nočitve z milijoni zvezdic. V skladu z možnostmi so naše namestitve avtentične in v lokalnem stilu.

Kako se premikamo iz ene na drugo točko – prevozi

Vse vrste prevoza na naših potovanjih je zelo težko našteti in se močno razlikujejo glede na deželo, kjer potujemo. Prevoz je organiziran in izbran tako, da poudarja osnovni kvaliteti, udobje in učinkovitost. Ceste so drugo poglavje, saj so, kakršne so. A kaj bi to, saj brez poti ni potovanja! Potujemo z najetimi minibusi, kombiji, džipi, avti, čolni, kanuji,… In z lokalnimi avtobusi, vlaki, ladjami, letali,…

Kaj je vključeno v ceno potovanja

Prav zato, da so potovanja čim bolj brezskrbna in da se na njih ne izgublja časa, imajo naša skupinska potovanja skoraj vse vključeno. Med skoraj vse spadajo vstopnine, udobne namestitve, precej obrokov, vsi prevozi, skupne aktivnosti in vodenje. Vsako potovanje ima jasno zapisano, kaj je vključeno in kaj ne. Naj poudarimo to pomembno prednost naših organiziranih skupinskih potovanj, kjer je največ možnega časa namenjenega spoznavanju dežele (npr. namesto da ure in ure čakate v vrstah za vstopnine ali prevoze, ta čas namenite raziskovanju mestne tržnice ali pogovoru z naključnim mimoidočim).

Garancija objavljene cene potovanja

Vse objavljene cene potovanj veljajo, ko so enkrat objavljene in se ne spreminjajo. Kljub temu, da je pri potovanjih cene težko jamčiti zaradi morebitnih sprememb (inflacija, nihanje valut, cena goriva), so objavljene cene potovanj z Gekko fiksne.

Se potovanja s fiksnimi datumi odhodov zanesljivo izvedejo?

Takoj, ko zberemo minimalno število udeležencev za določeno potovanje, se potovanje zagotovo izvede. Zato spodbujamo vse interesente, da se na potovanja čim prej prijavijo, saj jih tako lahko kmalu zagotovimo in še hitreje ste brez skrbi glede zagotovljenega odhoda.

Lahko organizirate potovanje za našo že zbrano skupino popotnikov?

Seveda! Individualna potovanja so idealna rešitev. Če ste trije ali vas je več, organiziramo za vas privatno potovanje. Najboljša lastnost  da se popolnoma prilagodimo vašim željam glede zaporedja, logistike, tematike in na splošno vsega, kar sestavlja potovanje. Enako velja tudi, če sta dva,  za posameznike in večje zaključene skupine. Kontaktiraj nas za več informacij.

Potujem sam

To ni nobena ovira! Ob prijavi se odločite za eno od dveh možnosti na naših skupinskih potovanjih. Lahko se odločite, da vam poizkusimo poiskati sopotnika, s katerim si boste delili sobo, vedno pa se lahko odločite tudi za svojo lastno sobo. V primeru, da vam sopotnika ne najdemo, je potrebno doplačati za enoposteljno sobo.

Ali lahko potovanje z Gekko podaljšam in ostanem na destinaciji še nekaj dni?

Z lahkoto. Ob vaši morebitni želji po podaljšku (ob morju, v glavnem mestu, v naravi,…) svetujemo, kakšne so možnosti glede na državo. Če se za podaljšek odločite, za vas tudi vse organiziramo in prilagodimo vašim željam.