Zakaj potovati z nami?

Zakaj potovati z nami?

Vse naše programe smo sami prepotovali in jih izvrstno obvladamo

Dežele, kamor potovanja organiziramo in jih vodimo, poznamo kot lasten žep. Te »naše« dežele za nas niso zgolj službeno okolje, pač pa kraji, kjer se počutimo domače in kamor se vsakokrat znova neizmerno radi vračamo. Sami smo jih večkrat prepotovali in v njih preživeli kar nekaj časa. Verjamemo, da je za dobro organizirano in vodeno potovanje nujno potrebno odlično poznavanje terena.

Vodenje skupin in organizacija potovanj sta nam v čisti užitek

Obožujemo svoje delo. V največje veselje nam je priprava novih programov, organizacija naših potovanj in seveda vodenje skupin, saj želimo deliti svoje izkušnje in poznavanje. To ni le naše delo, ampak naše življenje, naše veselje, naš navdih za vsak sleherni dan.

Imamo veliko raznolikih izkušenj pri vodenju in organizaciji potovanj

O njih govorijo številke, najpomembnejša referenca pa so zadovoljni potniki, katerih se je v letih nabralo že veliko. Med vodenjem različnih dežel sveta smo nabrali izkušenj, da jih zelo težko vse zabeležimo.

Potrudimo se za  maksimalen izkoristek za vaš čas in denar

Potovanja z nami so pripravljena tako, da potovalne dni najbolje izkoristimo in namenimo čim več časa spoznavanju nove dežele in njenih prebivalcev, saj je vsak prosti trenutek v našem hitrem svetu še kako dragocen. Prizadevamo si za najboljšo pot med ceno in kvaliteto, saj se trudimo za najboljši  izkoristek vašega vloženega denarja.

Imamo preverjene lokalne ekipe

Naše lokalne ekipe poznamo in so domačini obiskane dežele, ki naša potovanja še dodatno popestrijo s svojo prisotnostjo, izkušnjami ter poznavanjem lastne dežele.

Smo človeški, prijateljski in spoštljivi do vseh in vsakogar

Med vse in vsakogar štejemo prav vse prebivalce našega planeta. Verjamemo v oseben in spoštljiv pristop, saj se nam tako odpira mnogo vrat in verjamemo v spoštovanje kot ključ do uspeha. Človečnost in prijateljstvo še dodatno lepšata naše poti, ki so na ta način pristne in vsemu svetu prijazne.

Spoznamo znamenitosti obiskanih dežel, a časa je dovolj za doživetja in pravo občutenje dežele

Naša potovanja so sestavljena tako, da v deželah spoznate glavne znamenitosti, vedno pa je dovolj časa za doživetja vseh vrst, preko katerih deželo dobro spoznate in začutite njen ritem. Dovolj prostora je za prilagodljivost trenutku in občasno spontanost.

Naša filozofija je svetu prijazna in polna optimizma

Vsak korak v nove kraje šteje – to je osnovna filozofija Gekko potovanj. Pri koraku se vse začne in kolikor jih je na potovanju, prav toliko in še več je doživetij in občutij, ki se ob njih pojavljajo! Čim več naj jih bo v nove kraje in njihov zven je najlepša pesem, če le ne puščajo stopinj.

Naš odnos do dežele je ključ za izvrstno potovanje – vse dežele, kamor vodimo in kjer organiziramo potovanja, imamo nadvse radi in so del nas. Prepričani smo, da takšen odnos doda našim potovanjem tisto nekaj in jih naredi izjemna.

Nasmejani koraki so pravi koraki – verjamemo v pozitiven odnos do vsakega trenutka. Koraki na potovanju so zelo raznoliki, a ko v vsakem od njih vidimo nekaj pozitivnega, so lepši, bogatejši in doživetij polni. Takšni so tudi poezija za okolico, saj trenutki življenja s kančkom smeha postanejo nepozabni.