Zakaj poleti z nami v Venezuelo?

22. marca, 2016 19:44 | Objavil/a: | Komentiraj

Zakaj v Venezuelo? Venezuela je dežela mnogih ekosistemov. Je dežela čudovite, marsikje še neokrnjene narave. Največji poudarki potovanja so vsekakor tesno povezani z naravo. Tudi največje znamenitosti, s katerimi se Venezuela lahko pohvali, so naravne. Vedno poudarjamo naravo in vedno si želimo čim več narave. V Venezueli to vsekakor uresničimo. Zakaj prav z nami poleti v Venezuelo?

Poleti ima slap Angelov dovolj vode

Poletni termin potovanja v Venezuelo je za marsikoga vprašljiv. Obdobje namreč velja za deževno. Res, uradno je julij del deževnega obdobja v Venezueli, a to ne pomeni, da ves čas in cele dneve dežuje. Tu in tam je kakšna ploha, morda tudi daljša. A še vedno je dovolj sonca in jasnosti. Največja znamenitost Venezuele, najvišji neprekinjen slap na svetu, Angelov slap je najlepši, ko je vode dovolj. Julija nam za to ni potrebno skrbeti in slap je res z veliko vode še mogočnejši.

Pester, a hkrati sproščen poletni program

Program potovanja po Venezueli smo pripravili tako, da je pester in aktiven, a še vedno je dovolj časa, da dodobra vsrkamo vzdušje posameznih krajev. Povsod je namreč tako zelo lepo. Večji del potovanja je tako zelo dinamičen, veliko je premikov, veliko novih krajev, veliko lepot in znamenitosti. Na koncu potovanja pa si privoščimo tudi tri dni obmorskih počitnic na otoku Isla Margarita, kjer ne zmanjka možnosti za dodatne aktivnosti poleg seveda najbolj priljubljenega ležanja na plaži in uživanja obmorskega vzdušja.

Naše potovanje je skoraj v celoti »all inclusive«

Večji del potovanja imamo vključene vse tri obroke dnevno. To nam omogoča, da kar največ časa namenimo odkrivanju lepot Venezuele. Le v času obmorskih počitnic imamo vključen zgolj zajtrk, saj Isla Margarita kar kipi od raznolike ponudbe in to je idealna priložnost za samostojno pokušanje lokalnih specialitet.

Naša lokalna ekipa v Venezueli je preverjena in večkrat pohvaljena

Lokalni vodniki dobro poznajo teren in logistiko. Spretno nas bodo popeljali po naši poti in nam razkrili prenekatero pomembno skrivnost Venezuele. Naša lokalna ekipa ima dolgoletne izkušnje v organizaciji in realizaciji vseh mogočih potovanj po Venezueli in vsakokrat nove popotnike popeljejo po svoji deželi z največjim veseljem!

Poletni program je prilagojen podnebju

V času našega poletja odsvetujemo določene destinacije v Venezueli. Mednje spadajo venezuelski Andi ter planota Los Llanos. Namesto teh dveh lokacij smo vključili več obmorskih krajev, ki imajo v juliju stabilno vreme. Dovolj časa smo namenili tudi obisku delte Orinoca, znane po mnogih živalih in podobnih aktivnostih, kot planota Los Llanos. Angelov slap je že omenjen pod prvo točko, da ima v juliju dovolj vode.

Komaj čakamo, da gremo

Venezuela je zelo, zelo po našem »okusu«. Torej, veliko narave in naravnih znamenitosti, prijetni domačini, dobra hrana, dinamično potovanje, dovolj časa za obmorske počitnice, mednarodni let je časovno prav prijeten. Torej vse je tako, kot mora biti!

Ajda Šter

Kategorije: ,

Blog napisal/a Matej Hudovernik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.