Gekko ima 4 leta!

5. aprila, 2018 10:52 | Objavil/a: | Komentiraj

4 leta, kako hitro so minila, a hkrati smo v tem času večkrat obkrožili svet in nabrali doživetij za več kot še enkrat toliko let! Vsaka obletnica je priložnost, da se ozremo nazaj in hkrati naprej ter preverimo, kje smo v danem trenutku. Še dobro, da vse beležimo, saj se je Gekkotu do zdaj toliko dogajalo, da je treba kar dobro premisliti, kje vse smo bili in kaj smo počeli.

Začetki in prva osvajanja sveta na Gekko način

Ideja o Gekko potovanjih (takrat še brez imena) se je porodila na raziskovanju otočja Komori. Kako primerno. Ena najmanj obiskanih destinacij na svetu. Gekko pa še danes najraje odkriva podobne, neobičajne potovalne dežele. Na Komorih sva dobila idejo, da bi dolgoletna vodenja skupin in samostojna potovanja nadgradila. Začela s svojo agencijo in potovanji v 100% najini izvedbi. Zakaj pa ne? Kdor ne poskusi, nikoli ne ve… In zadeve so stekle. Potovanja so se začela pripravljati, pisati se je začela spletna stran, padale so ideje o imenih agencije. Spomladi 2014 je bilo vse pripravljeno in Gekko potovanja so začela svojo samostojno pot. Najprej smo odpotovali v Tanzanijo in našo ljubo Indonezijo. Prvi Gekko potniki so se vrnili nasmejani in zadovoljni.

Ostali bomo takšni, kot smo. Zares?

Na začetku sva že zapisala in vsakomur, ki je vprašal, tudi povedala, da bodo Gekko potovanja ostala manjša, »butična« agencija z osebnim pristopom. To se ni spremenilo in še naprej bo tako. Seveda se tudi Gekko spreminja, raste in razvija. Ampak osnova bo enaka skozi čas. Želiva kvalitetna, pristna, zanimiva, posebna potovanja in zadovoljne potnike. Naj bodo skupinska ali individualna potovanja. Z razlogom nismo najugodnejši na trgu in tudi ne želimo biti. Kvaliteta na potovanjih postaja vedno pomembnejša. Kvaliteta programa in doživetij. Da je čas izkoriščen in da deželo spoznamo čim bolje. Zato se bo Gekko še naprej držal svojih osnovnih vrednot, ki so zapisane tudi na naši spletni strani. In hkrati se bomo trudili, da bomo še boljši!

Gekko zemljevid sveta ni kar tako

Ponosni smo na vsa potovanja, ki smo jih izvedli in naš zemljevid sveta je že kar lepo obarvan. Obiskali smo dežele kot so Severna Koreja, Butan, Slonokoščena obala, Sudan, Eritreja in ki spadajo med zelo neobičajne potovalne destinacije. Vsako leto dodamo še kakšno na seznam in hkrati uživamo tudi tam, kamor se večkrat vrnemo. Japonska, Indonezija, Južna Afrika, Etiopija, Tanzanija, Kenija, Zambija, Oman, Uganda,… Poleg skupinskih potovanj so naš zemljevid še dodatno obarvala tudi individualna potovanja po celem svetu (Venezuela, Mehika, Filipini, Mjanmar, Tajska, Južna Afrika, Namibija, Etiopija, Japonska, Vietnam, Kambodža, Laos,…). Seveda delamo na tem, da seznam destinacij še popestrimo!

Kaj pa prihodnost?

Ideje so nekaj, česar nama ne manjka. Zato se bo še veliko dogajalo pri Gekkotih. Poleg dodajanja novih destinacij za skupinska in individualna potovanja se bo še marsikaj dogajalo. Od družinskih potovanj do neformalnih potovalnih srečanj (meet ups) in vse, kar bo vmes. Čisto vsega vam ne izdamo. Tako kot do zdaj nas spremljajte, povejte naprej o nas vsem, ki jih daje potovalna mrzlica in oglasite se kaj z vašimi idejami, predlogi, željami.

Ajda in Matej

Kategorije:

Blog napisal/a Matej Hudovernik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.